Derneğimiz

Başkanın Mesajı

28 Mayıs 2015 Tarihinde gerçekleşen Olağan Genel Kurulumuzda üyelerimizin oylarıyla ikinci kez Derneğimizin Yönetim Kurulu Başkanı seçildim.Beni bu göreve layık gören tüm üyelerimize gönülden şükranlarımı sunarım.

Benimle birlikte bu görevi yürütecek olan yönetim kurulumuz ; İkinci Başkanımız Volkan Karaman, Saymanımız Hüseyin Yücel ve üyelerimiz Mete Kun, Mustafa Osman Küçükakın,Ufuk Kocapınar, İlhan Gülcan'dan oluşmaktadır.

Genç meslektaşlarımızın dinamizminden güç almak ve onların derneğimize olan ilgisini arttırmak amacıyla daha gençleştirilmiş bir kadroyla görevi devraldığımızı söylemiştik.Geçtiğimiz süre zarfında (2012-2015 yıllarında) gerçekleştirdiğimiz eğitimlerimiz, toplantılarımız ve organizasyonlarımız ne kadar dolu bir yönetim dönemi geçirdiğimizin ispatı olmuştur.

Kendi özel işlerini erteleyerek, üstelik dernekten  hiçbir maddi yardım almadan, her ay düzenli olarak toplantılarımıza katılan yönetim kurulundaki arkadaşlarıma sivil toplum bilinciyle derneğimize yaptıkları katkılaradan dolayı  sizlerin aracılığıyla bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.

Gelecek yönetim kurulu dönemimiz içerisinde, meslektaşlarımızın derneğimizden beklendtileri doğrultusunda hareket ederek sektörümüzün sorunları ile ilgili konularda çözüm üretmeye sürdüreceğiz.

1986 yılından bu yana, sektörümüze büyük yarar sağlayan derneğimiz bundan sonra da sabır ve başarıyla faaliyetlerini sürdürmeye devam edecektir.

İzmir Mermerciler Derneği
NURİ KUNTEL